У Львові 11 людей госпіталізували з харчовим отруєнням: деталі

У Львові 11 людей госпіталізували з харчовим отруєнням: деталі

Львівські поліцейські встановлюють обставини подій, призначені експертизи.

У Львові поліція розслідує два випадки масового харчового отруєння 11 громадян з попередніми діагнозами “гостра кишкова інфекція” та “бактеріальна кишкова інфекція”.    

Про це повідомляє поліція Львівської області.

За даними правоохоронців, 12 червня на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про те, що до однієї з львівських лікарень з попереднім діагнозом “гостра кишкова інфекція” доставлено п’ятьох львів’ян – чотирьох дорослих та одну дитину. Як попередньо встановили співробітники поліції госпіталізовані громадяни в різний час харчувались в одному з кафе, розташованому на проспекті Червоної Калини у Львові. Стан пацієнтів стабільний.

Того ж дня до поліції надійшло ще одне повідомлення про госпіталізацію до лікарні шістьох мешканців Львова – п’ятьох дорослих та одну дитину, з попереднім діагнозом “бактеріальна кишкова інфекція”. Стан пацієнтів стабільний. Люди вживали їжу під час банкету в одному з львівських ресторанів.

За цими фактами слідчі територіальних підрозділів поліції відкрили кримінальні провадження за ч.1 ст.325 (Порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням). Санкція статті передбачає покарання – штраф від тисячі до трьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, або позбавлення волі на той самий строк.

Поліцейські встановлюють обставини подій, призначені експертизи, проводяться досудові розслідування.

Нагадаємо, на Львівщині водій влетів у будинок, внаслідок аварії двоє загиблих та двоє травмованих (фото).