Вбиті у Німеччині українці були військовими, які проходили лікування – МЗС

Вбиті у Німеччині українці були військовими, які проходили лікування – МЗС

У МЗС України підтвердили інформацію про те, що двоє вбитих у Німеччині українців були військовослужбовцями, які відновлювалися у Баварії після поранень.

Джерело: “Європейська правда” Р· посиланням РЅР° коментар РњР—РЎ для Р—РњР†

Деталі: Йдеться про резонансне подвійне вбивство, скоєне 27 квітня в місті Мурнау-ам-Штафельзее, де на території місцевого торгівельного центру були знайдені двоє громадян України, чоловіки 1987 та 2001 років народження, зі смертельними ножовими пораненнями.

Реклама:

Дослівно РњР—РЎ: “Р—Р° попередніми даними, загиблі громадяни були військовослужбовцями, СЏРєС– проходили медичну реабілітацію РІ Німеччині. Українські консули уточнюють інформацію щодо підрозділів, Сѓ СЏРєРёС… служили загиблі, та встановлюють Р·РІʼСЏР·РѕРє С–Р· С—С…РЅС–РјРё СЂС–РґРЅРёРјРё”.

Більше деталей: Дипломати також підтвердили інформацію про те, що затриманим за підозрою у скоєнні цього вбивства виявився росіянин.

РЈ пресслужбі РњР—РЎ уточнюють, що міністр Дмитро Кулеба доручив тримати справу РЅР° особливому контролі та “перебувати Сѓ постійному контакті Р· правоохоронними органами ФРН, аби вбивця РїРѕРЅС–СЃ покарання Р·Р° всією суворістю закону”. Р’С–РЅ також висловив вдячність німецьким правоохоронцям Р·Р° оперативне затримання підозрюваного.

Що передувало: Повідомлення РїСЂРѕ РґРІРѕС… чоловіків Р· тяжкими пораненнями Сѓ Мурнау надійшло близько 17:20 Сѓ суботу. РќР° час РїСЂРёС—Р·РґСѓ медиків РѕРґРёРЅ чоловік вже помер. Другий, що теж мав тяжкі поранення, невдовзі помер Сѓ лікарні.  

РЈ неділю 57-річному СЂРѕСЃС–СЏРЅРёРЅСѓ, затриманому після цього злочину, РѕР±СЂР°Р»Рё запобіжний захід.